Skocz do zawartości

Welcome to Świat Koni
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Hodowla koni zimnokrwistych

761 odpowiedzi w tym temacie

stajnia.admiral

Advanced Member

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 542 postów
  • Miejsce zamieszkaniaPeron Gosiewskiego:) Stacja Włoszczowa
Radku macica jajniki i reszta niby w porządku wet stwierdził że ruja była jakiś tydzień temu co mnie strasznie dziwi bo tydzień temu byliśmy dwa razy u Bohuna i nic nie wskazywało że coś się dzieje :???: a z tego co powiedział wet to przypadał okres gdzie powinna puścić. Co do Bohuna owszem wielki jest i uroczy- p.Pięta Favanata już nie posiada został tylko Bohun na punkcie. Byliśmy raz kiedyś u Harda w Lasocinie ale ten ogier już podobno licencji nie ma. Zresztą Bohun podoba mi się jako ogier :mrgreen: i pasuje.
P.S. Pomyliłam dni zastrzyk w poniedziałek a do ogiera w sobotę :mad:

Powiem szczerze że ja także nie mogę się doczekać efektu-mam nadzieję że jakiś będzie i oby to klaczka była!!!!

stajnia.admiral

Advanced Member

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 542 postów
  • Miejsce zamieszkaniaPeron Gosiewskiego:) Stacja Włoszczowa
Radku wracaj do nas bo temat bez Ciebie umiera śmiercią naturalną!!!!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych