Skocz do zawartości

Welcome to Świat Koni
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Stajnie w Krakowie.

146 odpowiedzi w tym temacie

rzepka

Advanced Member

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 456 postów
  • Miejsce zamieszkaniaPodhale
W Kocmyrzowie nie ma sportu, to stajnia tylko dla właścicieli koni, nie ma trenera ani jazd dla klientów.

Gum

Advanced Member

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 266 postów
  • Miejsce zamieszkaniaWW
A Opatkowice?
rudy, rudy świat

Daglezja

Advanced Member

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 150 postów
  • Miejsce zamieszkaniaKraków
W Opatkowicach nie ma pensjonatu raczej, tylko klacze hodowlane.

Yelonka

Member

• Użytkownik
  • PipPip
  • 12 postów
  • Miejsce zamieszkaniaokolice Krakowa
Ok, minęło już kilka miesięcy odkąd mieszkam w okolicach i już kilkanaście jazd w 'mojej' stadninie, także mogę już sobie coś napisać. Sprawdziłam - z polecenia na forum - stajnię w Konarach, niestety nie było akurat tam nikogo z kim mogłabym porozmawiać. Moja siostrzenica tam raz była i nawet jej się podobało. Mnie zaskoczyła blikość innych budynków, ale przyznać muszę, że w ładnej okolicy się znajduję.
Natomiast ja się zakorzeniłam we Włosani. Trafiłam tam z grupona i jest to najbliższy ośrodek jeździecki do mojego miesjca zamieszkania. Muszę przyznać, że mają teraz tłok, właśnie ze względu na oferty Grupon i gdybym nie trafila na kilka 'luźniejszych' lekcji, to bym nie została na długo. Jednak instruktorka, jaka tam teraz pracuje - Kasia - jest najlepszą instruktorką, jaką spotkałam do tej pory w moim życiu. Dużo widzi, dużo poprawia, przy czym jest niesamowicie sympatyczną osobą, z którą super się pracuje. Jak na razie Włosań jest OK - jak coś się zmieni to uaktualnię na forum.

Domka

Advanced Member

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 104 postów
  • Miejsce zamieszkaniaKRK
Bliskość innych budynków? :) nie wiem czy dobrze interpretuje, ale stajnia Na Zielonej funkcjonuje pod Zakadem Aktywności Zawodowej Osób Niepenosprawnych, obok jest Dom Pomocy Spolecznej, a wszystko należy do Konwentu OO. Bonifratrów, może stąd to wrażenie,ale ośrodek znajduje się na 20 ha należących do Konwentu.

Wakacyjny koński zawrót głowy Na Zielonej!!
Zapraszamy do skorzystania z oferty wakacyjnej w Stajni Na Zielonej, za 750 zl oferujemy w ciągu miesiąca 12 treningów dla zaawansowanych, 8 jazd samodzielnych bez instruktora, oraz 4 dwugodzinne wyjazdy w teren! to wszystko w jednej cenie, połączenie treningów przygotowujących do zawodów i odznak, samodzielnej jazdy i pracy z koniem, oraz wyjątkowych terenów zagwarantuje doskonałe zagospodarowanie wakacyjnego miesiąca, łącząc przyjemne z pożytecznym:) Ilość miejsc ograniczona, osoby zainteresowane prosimy o kontakt.
Istnieje możliwość wykorzystania oferty w 2 tyg. korzystając z połowy zajęć, w cenie 400zl.
Pena oferta bez terenów 550zl
Zapraszamy serdecznie
kontakt 505898392 Dominika Knapik
mail konie@konary.pl
gg 5643864

Yelonka

Member

• Użytkownik
  • PipPip
  • 12 postów
  • Miejsce zamieszkaniaokolice Krakowa
Dobrze, zostalo zauwazone, iz to sprawialo po prostu wrazenie ze jest wiele budynkow. Mysle, ze kiedys przyjade sobie na jakas jazde, bo - tak jak pisalam - moja siostrzenica byla calkiem zadowolona i slyszalam dosc sporo dobrych opinii.

Pozdrawiam i przepraszam za znak polskich znakow w tym poscie.

Bells

Member

• Użytkownik
  • PipPip
  • 16 postów
  • Miejsce zamieszkaniaKraków
Ja polecam stajnie w Rzeszotarach. (ok. 20 km od Krakowa) Jest to hodowla hucułów, ale naprawdę warto! Jazdy po 30 zl, mamy malutką halę (ale jest) + sporą odkrytą ujeżdżalnię. Jeżdżę tu już ponad 2 lata i jestem zadowolona.
A tak poza tym, to znacie jakieś dobre stajnie w Krakowie, bądź w okolicach, gdzie jest możliwość pojeździć na większych koniach?
Żadna godzina życia nie została zmarnowana, gdy się ją spędziło w siodle.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych