Szukam kogoś kto by mi dobrze obuczył parę wałachów KWPN , surowych. za rozsądna cene.; )
Welcome to Świat Koni
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Napisano 10 luty 2012 - 20:29
Napisano 10 luty 2012 - 20:31
a więc masz błąd obuczył, sory ale strasznie razi w oczy
Sesje zdjęciowe: kowalczyk.photos@wp.pl :)
Zapraszam!
Zapraszam!
Napisano 11 luty 2012 - 12:38
chyba coś bliżej stwierdzenia gratis 
w ogóle teraz czytam i nie wiem do czego je 'obłuczyć' bo nie jest napisane czy zaprzęg, siodło czy cokolwiek..
choć ja strzelam, że do zaprzęgu.
taki bez sensu temat ani adresu, ani numeru, zero konkretów
w ogóle teraz czytam i nie wiem do czego je 'obłuczyć' bo nie jest napisane czy zaprzęg, siodło czy cokolwiek..
Sesje zdjęciowe: kowalczyk.photos@wp.pl :)
Zapraszam!
Zapraszam!
Napisano 13 luty 2012 - 19:42
Użytkownik matrosowa dnia 11 luty 2012 - 12:38 napisał
chyba coś bliżej stwierdzenia gratis 
Napisano 14 luty 2012 - 07:55
Karolu poćżatke można zmienić edytując post i nazwę tematu
Chodzi Ci zapewne o oprzęgnięcie koni
Proponuję wstawić obszar kraju w jaki mógłbyś konie dowieźć czy też jaki Cię interesuje
Przydałyby się również informacje nt umiejętności koni - surowe to pojęcie względne. Surowy może nie chodzić w ręku, moze nie chodzic na lonży, a w końcu - może być OK w obsłudze i na lonży/ 2 lonżach , przyjmować kiełzno, ale nigdy nie być oprzęganym...
Chodzi Ci zapewne o oprzęgnięcie koni
Proponuję wstawić obszar kraju w jaki mógłbyś konie dowieźć czy też jaki Cię interesuje
Przydałyby się również informacje nt umiejętności koni - surowe to pojęcie względne. Surowy może nie chodzić w ręku, moze nie chodzic na lonży, a w końcu - może być OK w obsłudze i na lonży/ 2 lonżach , przyjmować kiełzno, ale nigdy nie być oprzęganym...
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewna co do tej pierwszej
proszę o bana :D
proszę o bana :D
Napisano 14 luty 2012 - 14:52
napisz w jakim rejonie kraju mieszkasz.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Logowanie »

Do góry