Kupię klacz najchętniej kuca lub małego konia (konik polski, hucuł). Nie mam specjalnych wymagań co do wieku czy maści klaczy. Konik ma być towarzyszką dla mojej 12 letniej klaczy, od czasu do czasu będzie użytkowana pod siodłem. Cena do 1500 zł.
Welcome to Świat Koni
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Napisano 04 luty 2012 - 17:51
piszesz, że chce m.in konika polskiego
sisisa proponuje takowego, tylko droższego
a ty że własnie dlatego wolisz kupić kuca
co co cie w końcu interesuje?
sisisa proponuje takowego, tylko droższego
a ty że własnie dlatego wolisz kupić kuca
co co cie w końcu interesuje?
Sesje zdjęciowe: kowalczyk.photos@wp.pl :)
Zapraszam!
Zapraszam!
Napisano 04 luty 2012 - 19:19
chętnie oddam w długoterminową dzierżawę za koszty utrzymania.
http://www.swiatkoni...p-6-lat-poznan/
http://www.swiatkoni...p-6-lat-poznan/
Napisano 18 luty 2012 - 21:07
Po prostu nie jestem zainteresowana twoją ofertą bo chyba nie traktujesz tej sprzedaży poważnie... Proszę cię o zdjęcia, odpisujesz mi że nie chce ci się robić... Pisałam że jestem zainteresowana kilkoma klaczami, ale wciąż nie chce ci się zrobić zdjęć, ani porządnego opisu. Jeśli tak traktujesz wszystkich swoich klijentów to ty tych koników nie sprzedasz... I jeszcze się czepiasz, że szukam dalej...
Napisano 19 luty 2012 - 17:21
bo ja nie rozumiem dalej jak można szukac konia zajeżdżonego , zdrowego za 1500 pln i mieć jeszcze wymagania abym robił sesję fotograficzną 25 koników polskich i wysyłal opisy ... to chore wolę oddać je do ubojni bez fotek i opisów i w lepszej cenie niż 1500 pln za sztukę ... ja jako ja nie jestem zainteresowany takimi klientami ani dzisiaj ani jutro no może tam kiedyś ... haha
za 1500 pln kobieto to ja nawet nie oglądam konia i biorę w ciemno wszystkie jak leci ... amen
za 1500 pln kobieto to ja nawet nie oglądam konia i biorę w ciemno wszystkie jak leci ... amen
arkady66
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Logowanie »

Do góry