Skocz do zawartości

Welcome to Świat Koni
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Marzysz o galopach po plazy?

3 odpowiedzi w tym temacie

Gość_Agnieszka_*

• Gość

Witam

Szukamy wolontariuszy na sezon. Stajnia znajduje się w miejscowości Kopań (okolice Darłowa, zachodniopomorskie) blisko morza i jeziora.

Turnusy trwają 2 tygodnie.

W ramach wolontariatu oferujemy:

-jazdę konną

-zakwaterowanie

-dostęp do grilla

-miłą atmosferę

Wymogi:

-pełnoletność

-osoby nie bojące się koni

-miło widziane osoby jeżdżące

-osoby chętne do pomocy

-osoby potrafiące współpracować

-podstawowy wymóg**czyszczenie i siodłanie koni**

Obowiązki:

-Karmienie koni

-czyszczenie

-siodłanie

-oprowadzanie

Kontakt: tel:695-103-145 Jerzy Małecki

Gość_Krzysiek_*

• Gość
Witam mam na imie Krzysiek mam 28 lat i pochodze z Warmi i Mazur,bylbym zainteresowany ta propozycja pracy jako Wolontariusz..Pracowalem juz przy koniach i jezdzilem konno znam tylko poctawy jezdzieckie.Poprosze o wieksze szczegoly dotyczace tej pracy.To moj numer 725-438-021

motylek21052

Advanced Member

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 31 postów
  • Miejsce zamieszkaniaBytów
Witam!
Ja w tym roku kończę 17 lat i chciałam zapytać czy mimo tego mogła bym zostać wolontariuszem?
Jeśli tak to proszę o kontakt mloda2105@wp.pl

Gość_Ania_*

• Gość
Witam serdecznie. Jestem bardzo zainteresowana ofertą pracy przy koniach. Mam niewielkie doświadczenie, gdyż pracowałam w stajni jako wolontariuszka około rok czasu, umiem robić przy koniach wiele rzeczy. Żadnej pracy się nie boję- czyszczenia boksów również. Jeżdżę stępem i kłusem, zaczynam galopować.Jedyną przeszkodą jest mój wiek- we wrześniu tego roku skończę 18 lat, a chciałabym przyjechać do Państwa na wakacje, Proszę o odpowiedź czy mój wiek jest nieodpowiedni. ana3030@vp.pl

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych